یک جایزه بزرگ برای اولین خرید شما! بیشتر بدانید >

نکاتی درباره میگو دریایی که نمی دانستید

آبزیان

امروز برانیم تا درباره میگو دریایی و خواص آن نکاتی را با شما به اشتراک بگذاریم. امروزه شاهد پیشرفت های روز افزون در صنعت شیلات کشورمان هستیم.


نکاتی درباره میگو دریایی که نمی دانستید

یکی از سودآور ترین بخش های این صنعت صید و صادرات میگو می باشد. با توجه به غنی بودن دریای خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب، صید میگو دریایی به کسب و کاری پرسود مبدل گشته است.

انواع گونه های میگو

میگو با توجه به گونه های مختلف آن دارای قیمت متعددی می باشد:

- گونه جامبو: میگو جامبو دارای دورنگ صورتی و سفید است که فصل صید ان از 5 مرداد تا 10 شهریور انجام میگیرد. به این علت که به محض سرد شدن هوا این گونه به عمق دریا رفته صید ان مشکل میشود و کاهش می یابد، درنتیجه قیمت بالاتری نسبت به ماه های گذشته خواهد داشت.

- گونه های سرتیز، شحامی وگساری: این 3 نوع میگو به این علت که صید انها در علاوه بر اواخر تابستان در زمستان هم به دلیل مقاومت بودن ان ها انجام می شود  باعث شده که دراین فصل قیمت مناسب تری داشته باشند.

- گونه موزی: غالب ترین گونه میگو دریایی که بیشترین میزان صید را به خود اختصاص داده است. به علت صید در فصل زمستان از قسمت مناسب تری در این فصل برخورداراست.

- گونه ببری: به عنوان بهترین میگوی خلیج فارس که دارای گوشت سفید و لذیذ است و بیشتر در استان بوشهر صید میشود.

تفاوت میگو پرورشی و دریایی

اولین تفاوت در رگ هایی است که باید در هنگام پاک کردن میگو گرفته شود که در نوع دریایی آن فقط درقسمت بالا ودر نوع پرورشی ان در قسمت بالا وزیر میگو وجود دارد.

دومین تفاوت اختلاف رنگ این دو گونه است، بطوریکه میگو پرورشی درابتدا به رنگ سبز زیتونی می باشد که در حین پخت کاملا نارنجی می شود. شایان ذکر است که گونه دریایی ان صورتی روشن است.

مشخصات میگو سالم

میگو سالم باید فاقد هرگونه بوی زننده و شدید بوده وگوشت ان فاقد لزجی و لیزی باشد.

وجود لکه یا نقطه سیاهی روی پوست یا گوشت به معنای استفاده نکردن از مخزن یخ و ماندن در هوای گرم است که موجب تغییر رنگ میگو و در نهایت فاسد شدن آن می شود.

خواص و فواید میگو دریایی

میگو بدلیل ارزش غذایی و خواص متعدد از قبیل کاهش فشار خون، درمان کم خونی، کاهش خطر ابتلا به الزایمراست. سرشار از کلسیم، ید، پروتئین و کلسترول و املاح ضروری مانند اهن فسفر b12.d سلنیوم نیاسین است. میگو تا زمانی که به طرز صحیحی طبخ شود به عنوان یک غذای مفید محسوب می شود.

کاهش فشار خون: میگو بدلیل دارا بودن امگا3 توانایی کنترل فشارخون را دارد. اما اگر با نمک و روغن زیاد استفاده شود نتیجه عکس خواهد داد.

کم خونی: مصرف میگو می تواند از بروز بیماری کم خونی که از بیماری های شایع درمیان بانوان ایرانی بویژه در دوران قاعدگی است جلوگیری کند،چرا که هر100 گرم آن دارای 1 درصد اهن است.

کاهش آلزایمر: بنا به تحقیق متخصصان تغذیه در این زمینه به علت اسیدهای چرب موجود در میگو مصرف 2تا3 بار ازان در هفته  می تواند از بروز اختلال حواس و الزایمر پیشگیری کند.

بدلیل دارابودن از خواص ضدالتهابی خود به عنوان پیشگیری از بیماری برونشیت مزمن و ورم مفاصل بسیار مناسب است.

فصل صید میگو: هرساله فصل صید از اواسط مهر به مدت 40 روز اغاز می شود. هرمزگان با صید سالانه بیش از 240 هزار تن آبزی، به عنوان یکی از مهم ترین قطبهای ساحلی صیادی در کشور است. صید میگو اغلب در  شب صورت میگرد چرا که درشب برای شکار طعمه شان از مخفی گاه خود در زیر رسوبات خارج می شوند.

جمع بندی

در صنعت شیلات و مخصوصا صید میگو، فرایند صید و نوع فراوری آن تاثیر بسزایی در کیفیت میگو می گذارد. از این رو می توان با استفاده از تجهیزات به روز و کارآمد، محصولی مرغوب را تولید و به بازار های بین المللی عرضه کرد. بهتر است بدانید آسیاب میکسر، پرس پلت و ماشین آلات خوراک دام بهترین نوع دستگاه های تولید خوراک پلت می باشند.

قبل
تجهیزات روشنایی سالن پرورش طیور
بعد
نحوه تغذیه گوساله شیری

ارسال نظر




همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.

* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.