یک جایزه بزرگ برای اولین خرید شما! بیشتر بدانید >

مرغداری صنعتی و مزایا و معایب آن

طیور

مرغداری صنعتی جزء آن دسته از کسب و کارهای  پر زحمت و ریسک، اما با درآمدی متوسط رو به بالا است.امروزه با توجه به افزایش جمعیت کشور و افزایش نیاز مردم به منابع تامین پروتئین استقبال انها از گوشت مرغ بیشتر است.

مرغداری صنعتی جزء آن دسته از کسب و کارهای  پر زحمت و ریسک، اما با درآمدی متوسط رو به بالا است.امروزه با توجه به افزایش جمعیت کشور و افزایش نیاز مردم به منابع تامین پروتئین استقبال انها از گوشت مرغ بیشتر است.در واقع گوشت مرغ علاوه بر ارزش غذایی بالا ،سالم و بهداشتی است و  بعداز گوشت ماهی نسبت به سایر پروتئین ها هضم و جذب بالاتری دارد. در این متن به بررسی مزیت و معایب های این کسب و کار می پردازیم.

مزایای داشتن مرغداری صنعتی

به طور کلی این نوع از کسب و کار مزیت های فراوانی دارد که در این قسمت به توضیح آنها می پردازیم .

در مرغداری صنعتی شما میتوانید بر حسب نوع و حجم تولیدات متراژ زمین مورد نیاز خود را انتخاب کنید. پیشنهاد می شود برای کاهش هزینه و افزایش زمان ساخت و ساز می توانید از بلوک های بتنی که قیمت کمتری دارند استفاده کنید.

فضای مرغداری فضای بسته و سالن مانند است که پنجره ندارد البته برای اکسیژن مورد نیاز مرغ ها از انواع تهویه های کوچک و بزرگ و هواکش ها استفاده می شود به طور مثال برای فضایی با وسعت ۱۰ هزار متری سه هواکش مورد نیاز است.

در دسترس بودن آسان تجهیزات و وسایل مورد نیاز و همچنین قیمت نسبتا مناسب آن ها.مهمترین دستگاه مورد نیاز در این کسب و کار دستگاه میکسر دان مرغ می باشد این دستگاه را برای ترکیب انواع دانه های خوراک مرغ استفاده می کنند.

سبب اشتغالزایی افراد می‌شود به طوری که هر مرغداری صنعتی حداکثر نیازمند ۵ یا ۶ نفر نیرو می‌باشد.

  • رشد سریع طیور
  • کاهش افت بعد از کشتار
  • برگشت سریع سرمایه
  • استفاده از کود تولیدی حاصله در افزایش تقویت زمین های کشاورزی
  • ضایعات گوشت مرغ نسبتاً کمتر از ضایعات دیگر دام هاست
  • ضریب تبدیل چشمگیر جیره غذایی به گوشت درمرغ

بعضی از معایب و دلایلی که باعث توقف کار میشود

  • کشتار و تلفات دسته جمعی جوجه ها به دلایل رطوبت ناکافی، دمای پایین و آلودگی.
  • امکان برگشت ناپذیری سرمایه
  • عدم ثبات بازار و قیمت ها

تغذیه مرغ صنعتی

تغذیه مرغ یکی از موارد بسیار مهمی است که باید در کنار موارد گفته شده به آن توجه لازم داشته باشیم. این توجه در هفته اول بیشتر به چشم می خورد زیرا اگر بتوانیم تغذیه مرغ های گوشتی را در مرغداری صنعتی به درستی کنترل و مدیریت کنیم موفقیت قابل توجهی در وزن گیری و یکنواختی گله به دست آورده ایم که درنتیجه از میزان تلفات جلوگیری کرده‌ایم. با توجه به اینکه جوجه ها در ابتدای رشد خود یعنی پس از خروج از تخم نیاز شدیدی به کربن هیدرات دارند بنابراین تغذیه آنها باذرت و...این مشکل را پوشش می‌دهد. وجود یک برنامه و دستورالعمل مناسب از یک کارشناس مجرب به شما در این امر کمک شایانی می‌کند.

جمع بندی

با توجه به نکاتی که در بالا ذکر شد همانطور که می‌دانید داشتن مرغداری خانگی با مرغداری صنعتی بسیار متفاوت است به این منظور که شرایط و سرمایه مورد نیاز این دو با هم تفاوت دارد.برای موفقیت و افزایش سود در این کسب و کار علاوه بر کنترل و مدیریت صحیح و مناسب ،با صادرات بیشتر نیز میتوانید شاهد این موضوع باشید.

 

 

قبل
کنسانتره ماهی قزل آلا و انواع آبزیان
بعد
انیمیشن خط تولید خوراک پلت

ارسال نظر




همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.

* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.